Prenočišča, sobe in zasebni apartmaji
apartmaji izola... Refresh for more!

Last minute potovanja

Otok Tenerife je najbolj priljubljen od Kanarskih otokov. Zaradi velikega zanimanja so letalski prevozi za Tenerife poleg bližnjih evropskih letališč tudi iz Ljubljane. Gosti se lahko odločajo med bogato izbiro hotelov po celotnem otoku v različnih kategorijah. Vsi ki želijo mirnih počitnic in počitka se lahko odločijo za all inclusive ponudbo ali pa le najem apartmaja, v kolikor želijo počitnice izkoristiti predvsem za oglede. Last minute ponudba se zelo razlikuje od terminov odhoda.

Najbolj priljubljen je južni del otoka, kjer so mesta Playa de las Americas in Costa Adeje. Po last minute ponudbi je največ povpraševanja za letovišče Playa de las Americas. Turistično letovišče slovi po dolgih peščenih plažah iz vulkanskega peska in dolgi promenadi. Prav tako zelo priljubljeno je letovišče Costa Adeje, ki pa je nekoliko mirnejše, vendar prav tako slovi po peščeni vulkanski plaži ter številnih vodnih parkih. Najbolj znan je vodni Park Siam, ki naj bi bil največji v Evropi.

Nekdaj ribiška vasica Medano je predvsem raj za surfarje in kajtarje, saj je eno izmed najbolj vetrovnih območij na otoku. Na severnem delu otoku je najbolj znano letovišče Pueto de la Cruz. Najugodnejša last minute ponudba je iz Dunaja in Münchna.