Prenočišča, sobe in zasebni apartmaji
apartmaji izola... Refresh for more!

Apartmaji Slovenija

Slovenija je čudovita destinacija za preživljanje poletnega ali zimskega dopusta. Imamo čudovito naravo, številne gozdove, morje, reke, ravnice, jame, gradove, ledeniške doline in jezera, prekmurske ravnice, itd. Možnosti za preživljanje dopusta je res veliko. Vedno ko se za več dni odpravimo na dopust ali izlet je potrebno razmisliti kje si bomo poiskali prenočišče. Ali bo to hotel, penzion, turistična kmetija, kamp ali apartma? Zadnja leta se z družino najbolje počutimo, če izberemo apartma, ki si jih ogledamo na spletni strani Apartmaji Slovenija.

Na omenjeni spletni strani boste našli veliko izbiro apartmajev po najbolj obleganih slovenskih turističnih destinacijah kot so Piran, Portorož, Izola, Bovec, Kranjska Gora, Bohinj, Bled, Podčetrtek in Moravske toplice.  Apartmaji Slovenije je spletna stran, ki omogoča enostavno iskanje apartmajev. Ponudbo lahko filtrirate na podlagi različnih kriterijev kot npr. cena, število oseb, lokacija (regija, kraj), oprema. Verjamem, da se za vsakogar najde apartma, ki ustreza njegovim željam. Cenovni razpon dnevnega najema apartmajev je bil v času pisanja tega prispevka od 38 €/dan do 290 €/dan za najdražji apartma, ki je ponujal namestitev za 6 oseb v Rimskih toplicah.

Med najbolj priljubljenimi regijami za najem apartmajev v Sloveniji so primorska, goriška, gorenjska in prekmurska. Pri najemu apartmaja je meni osebno najbolj pomembno, da ponuja brezplačno parkirno mesto, da je sodobno opremljen, da je čist, da ima zelo dobre ocene tistih, ki so že bivali v apartmaju, da je blizu destinacij, ki jih nameravamo obiskati, da ima seveda tudi internetno povezavo in kabelsko televizijo. Pri najemu apartmaja v Sloveniji se v večini primerov odločamo za 1 do 2 nočitvi, razen v poletnih mesecih, ko si zaželimo nekoliko daljšega dopusta na slovenski obali in iščemo v okolici Pirana ali Izole apartma, ki omogoča najem za 7 dni. Z najemom je seveda potrebno pohiteti in rezervirati apartma vsaj 2 meseca predno se podamo na pot.

Zaznamki: ,

0 comments

Apartma je še brez komentarja in ocen

Bodite prvi in oddajte komentar

Izpolnite obrazec in vnesite komentar